tirsdag, mai 27, 2008

Jeg skjekker ikke lokalavisa ofte, mye fordi mesteparten er agurknytt uansett. Men når jeg først skjekker avisa så setter jeg pris på agurknyttet. Fordi det er så mye bedre enn saker som dette. Sukk. Har virkelig ikke folk noe bedre å bruke tid å krefter på enn å kjempe mot noe som ikke truer eller skader dem?

5 kommentarer:

Ilhana sa...

Im with ya.. :S Just dont get it.

Kine sa...

Men et av poengene er vel at de mener en ny ekteskapslov blant annet vil skade de ungene som vil vokse opp med foreldre av samme kjønn. Folk må jo få lov til å protestere mot det de mener er galt her i verden.

Ikke det at jeg er imot en ny ekteskapslov.

Sniken sa...

Enig med Kine jeg, selv om jeg såklart er sterkt uenig i det han mener om felles ekteskapslov. Protest må jo være lov, men i denne saken håper jeg for all del det er nytteløst!!

frøken Hope sa...

Jeg har ikke noe problem med at folk protesterer på ting jeg er imot, overhodet. Det er godt man har forskjellige standpunkter.

Jeg bare... det er så mange andre, mer konstruktive ting folk heller kan bruke kreftene på å protestere mot. Som tibet-greiene, eller bekjempe sult i verden eller traficking. Istedenfor *gasp* hvorvidt to jenter/gutter kan gifte seg borgerlig.

Preben sa...

Nå er det vel ikke så mye trafficking i Farsund-distriktet (antar jeg).

Men ja, selv om slike grusomheter ikke berører dem i hverdagen, så burde det vel fins verre ting enn homofile ekteskap. Det handler vel til syvende og sist kun om dem selv, og at deres syn på ting blir satt i tvil. Egoisme.