tirsdag, juni 03, 2008

Photoshop er vidunderlig. Det får bilder som dette
til å se ut som dette

Jada, jeg vet jeg overdrev håret en smule, men oh well. I´m learning

10 kommentarer:

Sniken sa...

nice! du må virkelig lære meg photoshpo engang!

Kine sa...

Jeg tror Photoshop er en av de tingene du må lære deg på egenhånd. Det er bare å sette seg ned å dille. Finner forresten mange tutorials på nettet som kan være greie å følge.

Kine sa...

Jeg er forresten litt usikker på om jeg kan komme meg til Farsund den 16. Jeg skal nemlig på konsert 15. Og hadde tenkt å dra hjem mandag morgen. Men det viser seg at mamma ikke er ferdig på jobb da. Og siden vi bare har en bil kan det bli litt vanskelig å bli hentet på snartemo så tidlig. Men jeg skal selvfølgelig sjekke ut alternativer.

frøken Hope sa...

Aww, jeg håper du kommer! Kræsj hos Kirsti eller Ronny til moren din kan hente deg :D Hvem skal du se?

Og Ronny, Kine har helt rett, er bare å sette seg ned og begynne å gjøre ting. Photoshop er både det letteste og vanskligste programet jeg har vært borti. Letteste fordi du trenger nesten ikke skills for å få ting til å se kult ut; vanskeligste fordi det er så uendelig mange funksjoner og muligheter og det er en kontinuerlig læringsprosess.

Ilhana sa...

Oooo sånn hår vil jeg ha!

Kine sa...

Problemet var å komme seg ned fra snartemo da:P

Jeg skal se Alanis Morisette, og Hellbillies da, men det var mest fordi det var med på kjøpet.

Sniken sa...

Men ejg har sittet å trykka på uendelig mange knapper, men det skjer aldri en shit! bildet ser konstant helt likt ut! helt fælt!

frøken Hope sa...

Hvordan får du ingenting til å skje? Og hva er det du prøver å få til? Å få store øyne og sånt gjør du i liquify, (som du finner under filter, iallfall på mac) det er bare å dytte litt liksom, for å forandre farger legger du flere layers med farger over bildet og blander dem. :D

Sniken sa...

Klarte ikke å få det til bli svart/hvitt engang!!

frøken Hope sa...

Oh dear. Greit, vi får ta et photoshop for dummies-kurs i løpet av sommeren ;)