mandag, juli 28, 2008

I dag har vært veldig Mandag; jeg har vært trøtt og klomsete. Bevis; jeg har ødelagt en gressklipper og en pickup. Heldigvis var begge hendelsene på jobb, så var ikke en dyr affære. Bare en litt pinelig en. Jeg skylder på varmen.

4 kommentarer:

Sniken sa...

OK, trenger forklaring!

Regner med at du kjørte på ein stein eller noe med klipperen, men BILEN? KRÆSJA DU?

Hedda sa...

Får jeg le litt av deg? :D

Fylt på feil bensin eller noe sånt?

frøken Hope sa...

På gressklipperen knuste jeg et av bladene, samt festet, ved å kjøre over en metall-ting. Ikke bare bøyde, men knuste. Jeg er blitt fortalt i etterkant at det er umulig :P

Bilen er litt verre. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg gjorde, sånn nøyaktig, men det foregikk noe sånt:
13.40: Alt er normalt, parkerer bilen.
13.54: Hmm, jeg vrir om nøkkelen for å starte bilen men den er stuck. Jeg prøver litt til. Hardere. Enda hardere! Der gikk det. Pleier bilen å lage den lyden forresten?
13.56: Det /er/ en rar lyd. Hmm. Jeg kjører litt rundt for å se om det går over.
14.01: Lyden har forsvunnet, all´s good. Jeg parkerer her.
14.07: Jeg skal kjøre videre, men når jeg vrir om nøkkelen skjer ingen verdens ting. Ingen knirkelyd som sier at motoren prøver engang. Jeg vrir om nøkkelen igjen og igjen og igjen og alt som skjer er at radioen kommer på. Da er det iallfall ikke batteriet.
14.09: Nå er jeg lei av å om nøkkelen. Hva pleier man å gjøre i sånne situasjoner? Kanskje jeg skal åpne panseret og se om jeg finner feilen. Men jeg vet ikke hvordan en bil /skal/ se ut, så jeg tror ikke jeg finner feilen uansett.
14.10: Jeg ringer og tilstår at jeg , i tillegg til gressklipperen, også har ødelagt bilen.

I´m just that good :D

Anonym sa...

Jeg hadde ca samme opplevelse med vår bil hjemme for par dager siden. Man kommer lagt med startkabler heldigvis!! Etter et par prøverunder iallefall...