mandag, oktober 27, 2008

Verden er teit og skummel i dag

*gjemmer seg under teppet*

Ingen kan ikke tvinge meg til å komme ut.

6 kommentarer:

Sniken sa...

jeg har litt kostymepankk. De hadde ikke min størrelse, så supermannkostymet kom ikke i posten! Og nå rekker jeg jo ikke å bestille!

Ilhana sa...

Ikke no gæli med en teppe dag ;)

Sliter med kostyme jeg og ja..

frøken Hope sa...

Ronny, du kan være en iPodreklame! :D Kle deg i sort, ha sorte hansker og hatt og ha med deg iPoden veldig synlig og smådans hele tiden :D Eller , haha, "lett overskyet med antydnlig til regn": fest bomullsdotter rundtforbi på klærne dine og ha med deg en vannpistol. Bonus for blå genser XD

Ilhana, vil du ikke være ulven min? :( Du kan... oooo, vær en dukke! Ha porselen-aktig sminke og et A-line skjørt og over-knestrømper:D Eller du kan låne russeluen min og være russ :P

frøken Hope sa...

Eller, hahahaha, ronny - du kan være en koppholder.

Ha med deg en yx-kopp(eller whatever, jeg skjønner ikke jobb-merke-situasjonen din :p) og gå rundt og hold på den hele kvelden. Voala: *kopp-holder* (ja, jeg synes den var morsom, og den passer ditt anstrengelses-nivå)

Sniken sa...

Haha, genialt! likte koppholderen!
men har jo kjøpt ei lab/lege-frakk til kjemilaben. lurte på om jeg kuinne bruke den til noe..

frøken Hope sa...

Jeg skjønner ikke hvorfor du ber om hjelp når du allerede har kostymet :P Gal proffesor - bare å typpere håret ditt og gi deg heftige øyenbry :P That is, hvis en labfrakk ser ut som det jeg forestiller meg.